Een ArtPhoto is een digitaal gemaakt kunstwerk van een foto. Een mooi alternatief voor de traditionele (maar soms wat saaie) portretfoto. En niet onbelangrijk: tegen een hele mooie prijs die niet in verhouding staat tot de kosten van bijvoorbeeld een handgemaakt schilderij. 

 

Hoe werkt het?

De fotoshoot  „Fotokunst Portret“ is een combinatie van een portret fotosessie in de studio en artistieke fotobewerkingen van enkele van deze foto’s. Op afspraak worden in de studio een aantal foto’s gemaakt in vooraf besproken scenes. 
Bijvoorbeeld met een spiegel, jalouzie of gordijn. Daarnaast worden er foto’s gemaakt waarbij je vrijstaand poseert. Met name van deze foto’s worden artistieke ArtPhoto bewerkingen gemaakt in de foto-fusing methode.

Foto-fusing betekent dat verschillende foto’s samensmelten tot één beeld. Het is daarbij niet erg duidelijk waar het ene beeld in het andere over gaat. Het kunnen foto’s zijn waarbij het model gecombineerd wordt met een andere (achtergrond)foto, met een abstract beeld of zelfs met meerdere beelden. Hierdoor ontstaat een bijzonder en surrealistisch beeld. Van foto naar kunstwerk.

 

De fotoshoot duurt ongeveer een 1 uur, we kijken daarbij niet steeds op de klok.
Uit de serie foto's die we maken kun je er 4 kiezen, prachtige nabewerkte foto’s waarvan er 1 tot ArtPhoto bewerkt wordt.
De producten worden digitaal geleverd.

Er zit ongeveer een week tussen de fotoshoot en de levering van de (digitale) foto’s en ArtPhoto. Er worden je bij levering van de foto’s nog diverse afdruk opties aangeboden, geheel vrijblijvend uiteraard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop je voucher, voorjezelf of als kado voor iemand anders.
Stuur hieronder een bericht met je gegevens, je krijgt dan een link waarmee je kunt betalen. Na ontvangst van de betaling krijg je de voucher. Je kunt dan direct een afspraak maken!

 

Je naam  
Je e-mail adres  
Je telefoonnummer  
Vragen of opmeringen  
  
4vvoorbeelden van de 4 andere foto's in verschillende 'scenes' uit de fotoshoot
Bestellen of vragen stellen

Aanbieding

V O U C H E R

Prijs   € 69,00

 - achterzijde -