Fotostudio

De fotostudio is gevestigd in een creatief centrum genaamd AtelierHUB. In dit centrum werken meerdere kunstenaars in verschillende disciplines. De fotostudio bevindt zich achterin het centrum en is dus vanaf de ingang niet te zien. De afmetingen van de studio zijn ca.
3 x 6,5 meter. Ruim genoeg om voldoende bewegingsvrijheid te hebben en klein genoeg voor een intieme sfeer. Er is ook een afgeschermde gelegenheid waar je van kleding kunt wisselen en je spulletjes kunt laten. In de studio zijn uiteraard de technische middelen zoals camera, lenzen, flitsers, lampen, achtergrond systeem, rook - en windmachine en dergelijke aanwezig. Met een lichtdoorlatende achtergrond en een projectie-flitser kan ik elke kleur, structuur en zelfs foto als achtergrond creëren.

 

 

Met mijn mobiele fotostudio kom ik graag naar jou toe voor een privé fotoshoot. In je eigen vertrouwde omgeving, lekker met al je eigen spullen en kleding bij de hand maken we er een (ont)spannende foto-ervaring van!

 

Wat houdt een mobiele fotostudio in?

De mobiele fotostudio bestaat naast de camera en lenzen uit een achtergrondsysteem met verschillende achtergronden, op afstand bediende (studio)flitsapparatuur op statieven, verschillende lichtvormers en kleursystemen.  Daarnaast heb ik wat attributen om compositie's te maken (scenes) met bijvoorbeeld een jalouzie, een spiegel, een ruit, een hoed, wat doeken enz. enz. . Met bijvoorbeeld water en rook zijn ook altijd leuke effecten te maken. Uiteraard kunnen we ook jou eigen spullen gebruiken.

Mobiele fotostudio