Over mij

 

 

Ik fotografeer en maak kunstbewerkingen van vooral portretfoto's.  Ik wil dat mijn foto's bijzonder zijn, in de compositie of de belichting, een beetje vreemd of kunstzinnig. Dat probeer ik te bereiken in de fotografie én in de digitale nabewerking. Mijn uitdaging is dat elke foto altijd zó aan de muur moet kunnen hangen dat je er met trots, ontroering of plezier naar kunt kijken.  Ik werk in een besloten (studio) omgeving waar ik alle controle over licht en compositie heb.

 

Spreekt mijn werk je aan,  de fotografie, de digitale bewerkingen of misschien wel allebei? Ik hoor het graag, neem contact op bij vragen, opmerkingen of speciale wensen. Niets is vreemd of raar!

Studio

De fotostudio is gevestigd in een creatief centrum genaamd AtelierHUB. In dit centrum werken  meerdere kunstenaars in verschillende disciplines. De fotostudio bevindt zich in het souterrain van het centrum en is dus vanaf de ingang niet te zien. De afmetingen van de studio zijn ca. 5 x 10 meter. Ruim genoeg om voldoende bewegingsvrijheid te hebben en klein genoeg voor een intieme sfeer. Er is ook een afgeschermde gelegenheid waar je van kleding kunt wisselen en je spulletjes kunt laten. 

Mijn naam is Henk Bouckaert, geboren in Groesbeek in 1955.
Ik heb veel verschillende dingen gedaan in mijn leven, zowel als ondernemer als in loondienst.
Inmiddels ben ik met pensioen en heb ik alle tijd voor fotografie en kunstbewerkingen. 
Dát doen wat ik leuk vind dus!

Parkeren gratis voor de deur